Centar za poslovnu edukaciju - Bosna i Hercegovina - Sarajevo - Tuzla - Partneri
 
 •  

  Partneri
  znanje nas povezuje sa svijetom

  Leftor doo - Web apps & hosting - U periodu od 1998. pa do danas stekli smo iskustvo i veliki broj zadovoljnih korisnika. Mi smo vodeća Web hosting firma u Bosni i Hercegovini. Fokusirani smo na napredna poslovna Internet rješenja. Naša vizija ide mnogo dalje od pomoći korisnicima da uspostave svoje Internet prisustvo. Mi pokušavamo omogućiti korisnicima da ostvare dobitne prednosti u odnosu na konkurenciju. Naša rješenja postavljaju nove standarde Internet usluga i podrške kupcima. Naša infrastruktura nove generacije omogućava tržišno najsigurnija i najtrajnija rješenja, a sve to podržano posvećenim timom za podršku, koji pruža brzu i stručnu pomoć. Pružajući usluge i velikim i malim korisnicima, naša rješenja su dokazana u zahtjevnom poslovnom svijetu. Naši Web hosting serveri u najboljim svjetskim Internet centrima, neusporediva podrška i veliki izbor usluga i mogućnosti su nam donijeli reputaciju prestižnog Web hosting providera u Bosni i Hercegovini, pa čak i šire. Ako trebate Internet rješenja, obratite se nama.

   

  Adresa: Aleja A. Izetbegovića 10, I sprat (zgrada "Jupiter"), Tuzla
  75000, Tuzla
  Bosna i Hercegovina

  Tel.: +387 (0)35 364 382
  Web: www.leftor.ba
  E-mail: leftor@leftor.ba

   

   

  Sarajevo Business Consulting d.o.o. je osnovana sa ciljem da pomogne domaćim i stranim poslovnim subjektima da unaprijede svoje poslovanje u Bosni i Hercegovini.  SBC u svom segmentu nudi usluge edukacije, poslovnog savjetovanja, korporativnog teambuildinga, franšiznog savjetovanja.  SBC u svom poslovanju koristi licencirane programe američkih i britanskih kompanija, u partnerskim je odnosima sa vodećom francuskom hotelijerskom grupacijom,  a posluje sa vodećim svjetskim i BH kompanijama.

   

  Adresa: Muhameda Kantardzica 5/3
  71000, Sarajevo
  Bosna i Hercegovina

  Tel.: +387 (0)33 259 015
  Fax: +387 (0)33 259 016
  Web: www.sbc.ba
  E-mail: info@sbc.ba

   

   

  Udruženje građana “Nešto Više” je nevladina organizacija osnovana 1997. godine od strane grupe mladih ljudi iskusnih u radu sa organizacijama iz sektora civilnog društva u Bosni i Hercegovini (BiH). Izdavanjem rješenja RU-88/03 od strane Ministarstva pravde Bosne i Hercegovine, Udruženje stiče status organizacije registrovane na državnom nivou. Programi i projekti UG "Nešto više" su realizovani u više od 70 lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini. “Nešto Više” potiče pozitivne promjene u društvu pružanjem šanse pojedincima i grupama da se kroz formalno i neformalno obrazovanje, umrežavanje, rad, zajednička iskustva i pomoć drugima izgrade u kompetentne i odgovorne lidere koji vjerujući u sebe i druge gaje otvorenost i pripadnost svom društvu.

   

  Centralni ured Sarajevo

  Adresa: Trg Sabora bosanskog 36, Dobrinja

  71000 Sarajevo
  Bosna i Hercegovina

  Tel.: +387 (0)33 788 740
  Web: www.nestovise.org
  E-mail: info@nestovise.org

   

   

  Obrazovanje gradi Bosnu i Hercegovinu - Udruženje je, u krajnje nepovoljnom, ratnom okruženju, osnovano dobrovoljnim udruživanjem građana 28. jula/srpnja 1994. godine, kao nevladina, nestranačka, neprofitna i multinacionalna organizacija, s ciljem moralne i materijalne podrške djeci koja su u ratu izgubila roditelje, invalidnoj i talentovanoj djeci i mladima, kako bi postali progresivni članovi društva.

  Pod motom djeca žrtava rata - naša trajna briga, u sferi moralne podrške, radi otklanjanja posljedica psihičke traume korisnika, Udruženje kontinuirano realizira projekte psihosocijalne rehabilitacije i druge korisne edukativne aktivnosti radi osposobljavanja za djelovanje u zajednici.

   

  Materijalnu podršku Udruženje ostvaruje stipendiranjem, ljetovanjem i zadovoljavanjem drugih potreba za uspješno školovanje i skladan društveni razvoj.

   

  Adresa: Dobojska 4

  71000 Sarajevo
  Bosna i Hercegovina  Tel.: +387 (0)33 710 580
  Web: www.ogbh.com.ba
  E-mail: ogbh@bih.net.ba


   

  Slapovi znanja Lukavac specijalizovani za kreiranje i izvođenje poslovnih treninga, seminara i svih oblika poslovne edukacije u području "mekih - soft skills" menadžerskih vještina te osobnog razvoja. Naše aktivnosti uključuju i usluge savjetovanja i coachinga. Svi seminari i treninzi koncipirani su na metodama modernog menadžmenta i NLP-a (Neuro-Lingvističkog Programiranja). Vlasnik i voditelj programa je Šemsudin Zaimović, NLP trener, akreditovan i priznat od strane DVNLP (Deutscher Verband für NLP), NLP-IN (The International Association of NLP Institutes) i ECNLP (European Community for Neuro-Linguistic Programming).

   

  Adresa: Meraje 39

  75305 Puračić, Lukavac
  Bosna i Hercegovina

  Tel.: +387 (0)61 135 184
  Web: www.nlp.ba
  E-mail: semsudin@yahoo.com