he Centar za poslovnu edukaciju - Bosna i Hercegovina - Sarajevo - Tuzla - Internet marketinga

 

 
 •  

   

 • Facebook i Instagram oglašavanje
  Ovladavanje strategijama i tehnikama uspješnog Facebook i Instagram oglašavanja

Želite povećati prodaju, prepoznatljivost brenda, doći do novih kupaca i zadržati stare? Onda je kurs Facebook i Instagram oglašavanja upravo za vas!

 

Kroz kurs će vas voditi vrhunski Internet marketing stručnjak Dženan Smajić iz agencije Content.ba, koji svoja dokazana iskustva stavlja vama na raspolaganje. Kurs obiluje primjerima iz prakse i u potpunosti je interaktivan. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj kurs imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse, a sve to u maloj grupi od maksimalno 12 polaznika.

 

Kome je namjenjen kurs:Svima koji žele naučiti kako iskoristiti prednosti Facebook i Instagram oglašavanja za svoje poslovanje od samostalnih djelatnosti, agencija, malih firmi, internet prodaje do onih koji žele osigurati dobar posao u nekoj od marketing agencija.

Osobe sa znanjem Facebook i Instagram oglašavanja veoma su tražene i odlično plaćene za svoj rad. Veliki broj markatinških agencija i firmi u BiH već imaju ili otvaraju nove odjele koji se bave isključivo Facebook i Instagram oglašavanjem i potražnja za specijalistima koji posjeduju znanja iz digitalnog marketinga raste iz dana u dan.

 

Koristi za polaznike:Polaznici će kroz praktičan rad naučiti kako samostalno voditi Facebook i Instagram kampanje. Steći ćete znanja da možete da analizirate svoje oglase, osluškujete tržište i iskoristite najbolji trenutak za plasman vašeg proizvoda ili usluge.

 

 

Teme:

 • - Uvod u osnove digitalnog marketinga
  - Priprema online prezentacije prije kreiranja marketing kampanje
  - Facebook kao jedina kompanija koja “posjeduje” mobilne uređaje korisnika
  - Vaš prvi Facebook oglas
  - Targetiranje
  - Unapređenje oglasa uz pomoć slika
  - Bidovanje i cjenkanje
  - Facebook Power Editor alat
  - Facebook Landing Pages
  - Video oglasi
  - Uvod u napredne alate Facebook oglašavanja

 

Predznanje: osnove rada na računaru.

 • Trajanje: 20 časova (1 mjesec nastave).
 • U cijenu su uračunati troškovi izdavanja akreditovanog Multicom CPE certifikata. Certifikat se izdaje poslije uspješno položenog odgovarajućeg testa.
 • Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

 

Cijena: 395KM.

Ovaj kurs je trenutno dostupan samo u CPE Sarajevo.