Centar za poslovnu edukaciju - Bosna i Hercegovina - Sarajevo - Tuzla - Internet marketinga

 

 
 •  

   

 • Facebook i Instagram oglašavanje
  Ovladavanje strategijama i tehnikama uspješnog Facebook i Instagram oglašavanja

Želite povećati prodaju, prepoznatljivost brenda, doći do novih kupaca i zadržati stare? Onda je kurs Facebook i Instagram oglašavanja upravo za vas!

 

Kroz kurs će vas voditi vrhunski Internet marketing stručnjaci Ena Tuzlak i Ines Pašović iz agencije New Media People, koje svoja dokazana iskustva stavljaju vama na raspolaganje. Kurs obiluje primjerima iz prakse i u potpunosti je interaktivan. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj kurs imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse, a sve to u maloj grupi sa maksimalno 12 polaznika.

 

Kome je namjenjen kurs:Svima koji žele naučiti kako iskoristiti prednosti Facebook i Instagram oglašavanja za svoje poslovanje od samostalnih djelatnosti, agencija, malih firmi, internet prodaje do onih koji žele osigurati dobar posao u nekoj od marketing agencija.

 

Osobe sa znanjem Facebook i Instagram oglašavanja veoma su tražene i odlično plaćene za svoj rad. Veliki broj markatinških agencija i firmi u BiH već imaju ili otvaraju nove odjele koji se bave isključivo Facebook i Instagram oglašavanjem i potražnja za specijalistima koji posjeduju znanja iz digitalnog marketinga raste iz dana u dan.

 

Koristi za polaznike:Polaznici će kroz praktičan rad naučiti kako samostalno voditi Facebook i Instagram kampanje. Steći ćete znanja da možete da analizirate svoje oglase, osluškujete tržište i iskoristite najbolji trenutak za plasman vašeg proizvoda ili usluge.

 

 

Teme:

 • - Uvod u osnove digitalnog marketinga
  - Priprema online prezentacije prije kreiranja marketing kampanje
  - Facebook kao jedina kompanija koja “posjeduje” mobilne uređaje korisnika
  - Vaš prvi Facebook oglas
  - Targetiranje
  - Unapređenje oglasa uz pomoć slika
  - Bidovanje i cjenkanje
  - Facebook Power Editor alat
  - Facebook Landing Pages
  - Video oglasi
  - Uvod u napredne alate Facebook oglašavanja

 

Predznanje: osnove rada na računaru.

 • Trajanje: 20 časova (1 mjesec nastave).
 • U cijenu su uračunati troškovi izdavanja akreditovanog Multicom CPE certifikata. Certifikat se izdaje poslije uspješno položenog odgovarajućeg testa.
 • Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

 

Više informacija i prijave https://trening.cpe.ba/facebook-instagram/